Rolfing® Haarlem & Hilversum

Rolfers™ werken op een holistische wijze. Met de handen reorganiseren ze het fasciale systeem van het gehele lichaam. Door patronen los te maken die vast zitten in het faciale systeem krijgt het lichaam meer flexibiliteit en bewegingsvrijheid terug en is het in staat om beter in balans te zijn met de zwaartekracht.

Reserveer een sessieLees verder
What to expect in a Rolfing® session?

What to expect in a Rolfing® session?

Every Rolfing® session lasts between one and one and a half hours. To gain a better understand of your structure and way of functioning, we usually start with a short analysis of how the client stands, walks and sits. We work mainly on a massage table where you lie relaxed and the Rolfer™ works with his hands on the client’s body by applying sensitive and precise pressure to specific areas of your body. Rolfers work with a spectrum of touch, whose quality varies from gentle to deep and intense.

Read more

Rolfing® SI kan een positief effect hebben op

Pijn in de onderrug, een slechte houding, chronische pijn, ischias, heup pijn, frozen shoulder, RSI, algemene stijfheid, carpaal tunnel syndroom, verminderde beweeglijkheid, burn-out, post operatieve pijn, hoofdpijn, pijn van het Kaakkopje (TMJ-dysfunctie), nekpijn, scoliose, spanningsvermindering na trauma

Lees meer
Rolfing® SI kan een positief effect hebben op
Over mij

Over mij

Ik ben geboren en getogen in Larissa, Griekenland in 1982. Ik heb altijd het grote verlangen gehad om mensen te helpen. Dit heb ik altijd geuit via mijn interesse en liefde voor koken en hierdoor ben ik chef-kok geworden. Al snel raakte ik gefascineerd door de helende eigenschappen van voedingsmiddelen en het helingsproces van mensen. Tijdens de ontdekkingsreis naar mijn ware zelf kwam ik via Aikido in contact met Reiki in 2008, Athene, Griekenland. Vanaf dat moment was ik zeer geïnteresseerd in de holistische wijze van genezen. Kort daarna werd ik bewust van mijn verlangen om mijn handen meer actief te gaan gebruiken voor het genezen. Op hetzelfde moment raakte ik gefascineerd door het werken met het lichaam. In 2016 ontdekte ik Rolfing® Structural Integration. Ook heb ik al heel snel de voordelen van deze methode ervaren. In 2017 woonde ik het Spectrum Rolfing Seminar bij en in 2018 voltooide ik de training als gecertificeerd Rolfer™ bij de European Rolfing Associaton in München, Duitsland. Sinds die tijd heb ik mijn eigen Rolfing praktijk in Nederland.

Lees meer

Contact

Don't hesitate to contact me for more information or to make a booking.

Address :

Dé Plek, Waarderweg 19, 2031 BN Haarlem
Fysio Van Straten, Arena 303, 1213 NW Hilversum

Phone:
+31(0)624645889

E-mail:
rolfing@iyasu.nl

Member of